Cronica Comunitat Valenciana

Ximo Puig: El Valencia CF es el mejor embajador de la Comunitat

– El cap del Consell ha agraït els qui han fet possible “que onze anys després i en enguany tan especial del centenari l’equip torne a tindre un títol tan merescut i lluitat”
– El president del València CF, Anil Murthy, ha destacat que el club ha sabut demostrar maduresa i patir en els moments difícils
València. El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assegurat que el València Club de Futbol és el millor ambaixador de la Comunitat tant a Espanya com a l’estranger, i ha mantingut que per a tota la ciutadania valenciana és “un gran orgull” que l’equip siga capaç de representar “el sentir de tot un poble”.
Puig s’ha pronunciat així en el Palau de la Generalitat durant la recepció als jugadors, cos tècnic i directiva del València CF, que dissabte passat es va proclamar vencedor de la Copa del Rei de futbol.
El cap del Consell ha agraït, per això, a tots aquells que han fet possible “que onze anys després i en enguany tan especial del centenari l’equip torne a tindre un títol tan merescut i lluitat”.
El president ha recordat que va ser “emocionant estar en el camp i patir” durant un partit en el qual al final es va obtindre una bona recompensa, i ha desitjat també al València CF “grans èxits” en la seua pròxima participació en la Champions League.
Per part seua, el president del València CF, Anil Murthy, ha destacat que el club ha sabut “patir en els moments difícils” i demostrar maduresa per a canviar una ratxa negativa, per la qual cosa ha afirmat que mereixen “aquest afecte més que mai”.
Murthy ha mantingut que l’equip ha aconseguit “una nova era” en la qual esperen “créixer i treballar duro” per a així aconseguir nous èxits, i ha asseverat que el món “sap que el València CF ha tornat i que vol assentar-se tots els anys entre els millors d’Europa”.

Font_ gva.es