Cronica Comunitat Valenciana

Tabick Lounge, una aposta ferma pels productes autòctons

Tabick Lounge, una aposta ferma pels productes autòctons

Marisa i Salva comanden el “Tabick Loungue, Arròs i Brases” de Llombái, un establiment que des de la seua obertura va apostar pels productes de l’horta de Llombai, on ells també cultiven fruites, verdures o hortalisses.  Amb aquesta matèria primera i amb els quals els proporciona la costa valenciana elaboren la gran majoria dels seus plats.

En la seua oferta també tenen cabuda els arrossos i les carns a la brasa. Un toc diferencial és la inclusió d’alguns ingredients o receptes del Brasil, país d’origen de Marisa, que aporten  frescor a gran part dels plats de la seua oferta culinària. Són autodidactes, creatius i constantment estan experimentant maridatges amb ingredients autòctons que donen lloc a  noves receptes, que generen agradables experiències gastronòmiques en els seus clients

Tabick Lounge, una aposta ferma pels productes autòctons

El Tabick Loungue es va inaugurar en un local que no tenia molt bona reputació, a causa de la gestió dels seus antics gerents, però això no ha sigut inconvenient perquè Marisa i Salva decidiren fa tres anys començar la seua aventura en aquest lloc. Des dels començaments del nou Tabick s’intuïa ja a un local diferent, especial i respectuós amb els productes del territori, sensació que ha sigut ratificada àmpliament pels seus nous gerents.

El Restaurant treballa amb una xicoteta carta però amb una àmplia selecció de suggeriments del dia. És possible si s’encarrega amb antelació prendre  un arròs de mariscos, arròs de la Valdigna, arròs de senyoret, paella de fetge de bou, arròs rossejat torrentí, paella valenciana, paella de verdures o una fideuá entre altres arrossos. Dins del catàleg de carns disposen de Rellom, Entrecot, Chuletón, Chuletitas, Secret o galta i algunes especialitats de creació pròpia.

Tabick Lounge, una aposta ferma pels productes autòctons

Té un àmplia terrassa interior i un saló amb una capacitat per a unes 35 persones i un celler amb un ampli nombre de referències de diverses denominacions d’origen espanyoles.

Es troba en la Avinguda d’Ausiàs March, 78, 46195 Llombai, València i poden reservar taula en la següent direcció.  https://comerenvalencia.es/tabick-lounge/