Cronica Comunitat Valenciana

Servei d’àpats El Rebost, dones amb caràcter

Catering La Despensa, mujeres con carácter

Servei d’àpats El Rebost, dones amb caràcter

Hui m’agradaria parlar-vos del “Servei d’àpats el Rebost” i que conste que no és una de les empreses amb les quals treballa Menjar a València, aclarisc això per si les meues paraules pogueren portar a aqueixa reflexió.
Tina és l’ànima máter d’aquest negoci que ofereix els seus serveis als qui el demanden. Bona cuina, professionalitat i un toc personal distingeix a aquesta iniciativa hostalera dirigida per aquesta dona que aposta per la integració femenina en el seu equip.
Sovint l’acompanya, en diferents competicions, la seua amiga Ascensión, una persona, que sol amagar-se darrere d’un etern somriure, molt semblant a Tina, quant al compromís personal i professional i amb un cor, encara si cap, de més grandària. Elles formen un excel·lent tàndem, si s’ha de jutjar per la trajectòria que porten en els últims mesos. Han coronat podiums fins fa poc reservat als homes, o almenys no massa freqüentat per dones, i és que en aquest sector l’aparició femenina continua sent desgraciadament minoritària.

Tina es el alma mater de este negocio que ofrece sus servicios a quienes lo demandan. Buena cocina, profesionalidad y un toque personal
Aquest duo ocasional va arribar sense fer soroll a les competicions professionals i com els indicava anteriorment ja han aconseguit premis en algun dels concursos més prestigiosos. A més van guanyar el torneig de Paella digital, una competició online que cada vegada té més adeptes. Una de les conseqüències d’haver quedat en primer lloc en aquesta cita online ha sigut la classificació directa en el Concurs Internacional de Paelles de Sueca. Hui estaven allí competint al costat de 40 dels millors arrossers del món per mèrits propis.

Tina es el alma mater de este negocio que ofrece sus servicios a quienes lo demandan. Buena cocina, profesionalidad y un toque personal
Hui no han pogut estar a dalt en les classificacions, però estem segurs que molt prompte el seu nom formarà part de la història d’aquesta competició, pel seu coratge, energia i dedicació. Servisca aquest xicotet escrit com a homenatge a aquestes dues grans dones i per extensió a totes les dones que lluiten per la igualtat d’oportunitats.