Cronica Comunitat Valenciana

Semifinals del Play Off, Castelló B 1 U.D. Castellonense 4

2º partit de la jornada de hui 17 de Juliol de 2020, tal com estava previst, en l’Estadi Municipal d’Alberic es va celebrar la 3a jornada de semifinals, corresponent al Playoff per a promoció d’ascens a la 3a Divisió València Temporada 2019/20, en aquesta ocasió entre els equips O.D. Castellonenese (1r de grup III de la Regional Preferent Valenciana) i el C.Sr. Castelló-B (3r Classificat del grup I de la Regional Preferent Valenciana).

Per part de l’O.D. Castellonenese, van anar arribant als voltants del camp, nombrosos cotxes amb afeccionats per a fer costat al seu equip, els quals es van fer de notar tant a l’acabe de l’anterior partit celebrat, com durant tot aquest partit, culminant amb l’alegria lògica d’haver aconseguit el seu equip la classificació per a la final, van continuar les mesures de seguretat establides per la Policia Local i l’organització de la FFCV.

D’igual forma que el partit anterior, després del calfament de tots dos equips durant més de mitja hora, es va presentar per megafonia l’alineació de tots dos equips i abans de l’inici del partit es va guardar un minut de silenci en record a tots els morts per *Covid19 a Espanya, començant el partit passades les 22 H.

Es va iniciar aquest partit amb molt de ritme i força, corrent i entrat a la jugada tots dos equips amb diverses ocasions per al Castellonenc, encara que el Castelló-B no es quedava a la saga i passats els primers 20´ una gran rematada de cap per part del davanter del Castelló-B va fer lluir-se amb una gran intervenció al porter Christian del Castellonenese. Va seguir el joc de centre de camp i amb alguna ocasió més per a cadascun dels equips. Es va realitzar la parada de 2 minuts corresponent, per a refrigerar-se. I amb poc més es va arribar al final de la primera part

Després del descans, en la 2a part van eixir els 2 equips més conservadors i esperant l’oportunitat que sorgira un atac per a poder inaugurar el marcador. Va atacar el Castellonenese i el porter del Castelló-B va haver d’intervindre en diverses ocasions. Va replicar el Castelló-B amb una jugada eixint del centre del camp, es va anar només el davanter del Castelló-B i de cara a porteria, xute i entra la pilota dins de la porteria, però el linier alça la bandera i assenyala un fora de joc molt dubtós. I a poc a poc va passant aquesta 2a part, fins que al final el col·legiat assenyala el final del partit amb el resultat de:

O.D. Castellonenese: 0            C.Sr. Castelló-B: 0

Per la qual cosa, es va procedir al sorteig de porteria per al llançament de penals i  d’aquesta forma poder decidir quin equip passava l’eliminatòria i disputaria la setmana pròxima aqueixa anhelada final.

Es va procedir a llançament de Penals, començant el Castellonenc, transformant Selu el primer tret en gol. Tocava el torn al Castelló-B, Aarón va disparar bé i croat, però després de repel·lir la pilota en el pal i colpejar al porter del Castellonenese, la pilota acabe eixint fora. Seguiria Pablo transformant el 2 gol per al Castellonenese. El Núm. 6 del Castelló Temur marcava el primer per al Castelló-B amb un gran tret a l’esquadra. Continu Castells marcant per part del Castellonenese. Torn per al Castelló-B, llança Soriano, però per a espectacularment el porter del Castellonenese Christian. Acaba disparant, Vidal del Castellonenese i deixa el resultat final:

O.D. Castellonenese: 4          C.Sr. Castelló-B: 1

Per tant, queda classificat per a jugar la final del pròxim dia 24 de Juliol del 2020 O.D. Castellonenc

També en aquesta ocasió els dos entrenadors: Tant de Lluís Escudero O.D. Castellonense, com Dani García C.D Castelló-B van realitzar els corresponents canvis en la 2a part, per a d’aquesta forma premiar la participació en el joc del màxim de jugadors que han conformat la plantilla dels seus equips durant aquesta temporada.

Resum: Partit molt més ràpid i tosc que l’anterior semifinal, amb més trets a porta, però sense materialitzar les jugades en gol. Dubtosa anul·lació per fora de joc en el gol del Castelló-B.  Moltes targetes grogues mostrades pel col·legiat. També en aquest partit hem observat una major experiència i experiència del Castellonenc, així com diverses joves promeses que passaren molt prompte al primer equip del C.Sr. Castelló

Per tant, la setmana pròxima 24/Juliol/2020 a les 20.30 H disputarà la Final l’O.D. Castellonense