Cronica Comunitat Valenciana

Semifinal Play Off, Villajollosa 2 i Sant Marceli 0

La vesprada del 17 de Juliol de 2020, tal com estava previst i en l’Estadi Municipal d’Alberic es va celebrar la 3a jornada de semifinals, corresponent al Playoff per a promoció d’ascens a la 3a Divisió València corresponent a la Temporada 2019/20.

Amb les corresponents mesures de seguretat establides tant per Sanitat, Policia Local i la perfecta organització de l’esdeveniment per part de la FFCV, vam ser rebuts en el Estadi Municipal d’Alberic pel Cap de Premsa de la Federació Sr. Nacho Sapena, el qual ens va orientar, va explicar i va guiar, durant tot el transcurs de la vetlada. També acostant-nos a l’espai habilitat per a la premsa que va acudir a cobrir la informació dels dos partits a disputar.

Tal com estava previst i després del calfament de tots dos equips durant més de mitja hora, es va presentar per megafonia l’alineació de tots dos equips i abans de l’inici del partit es va guardar un minut de silenci en record a tots els morts per Covid19 a Espanya.

Durant els primers minuts de la trobada i fins a ben entrada la primera part, va ser una presa de contacte entre els dos equips, se situaven en el camp, anaven mesurant les seues possibilitats, molt de joc de mediocampo, però sense arribar a les àrees i sense ocasionar cap ocasió de perill. Va destacar i molt el joc net, el respecte d’un equip a un altre, sense entrades fortes i retornant la pilota des de la banda, cada vegada que calia fer-ho.

Es va realitzar la parada de 2 minuts corresponent, per a refrigerar-se. A continuació, es reprenc la trobada. Amb dues ocasions clares d’atac per part del Sant Marcelino i un fort tret amb la dreta a l’exterior de la xarxa, per part del Núm. 9 (Pastor), es va seguir amb la mateixa tònica de joc i així va acabar la primera part.

Amb el va iniciar de la 2a part, va eixir més forta i més ben situat el la Vila Joiosa, a més amb aqueix punt de major experiència, per haver jugat en aquests últims anys molts “playoff” d’ascens a tercera divisió. Va atacar l’àrea rival amb més força i en moltes més ocasions, Passats ja els primers 15´d’aquesta 2a part avança per l’extrem esquerre el jugador núm. 7 del la Vila Joiosa(Meji), s’interna bé per aquesta banda centrant la pilota i el seu company (Rubio) remata a plaer fent el primer gol.

Segueix la trobada amb el seu estira i arronsa, amb un centre/xut per part d’un davanter del Sant Marcelino, la pilota s’estavella en l’exterior alt del pal esquerre de la porteria del la Vila Joiosa.

A continuació, després de botar un córner, remata de cap el jugador del la Vila Joiosa (Iván), buida amb els punys el portera del Sant Marcelino (Carles), però sembla que la pilota entra dins i després ix buidat. Anotant el 2º gol del la Vila Joiosa i sentenciant el partit amb el resultat final la Vila Joiosa C.F.= 2    C:D:A Sant Marcelino= 0

Ja en temps de prolongació es produeix una dubtosa jugada dins de l’àrea del la Vila Joiosa, on tots els jugadors del Sant Marcelino s’abalancen feia el col·legiat, reclamant unes possibles mans d’un defensor del la Vila Joiosa. Aquestes reclamacions al col·legiat motiven que siga expulsat el Capità del Sant Marcelino (Nacho).

Els dos entrenadors: Tant Emilio López CDA Sant Marcelino, com Pepe Soler la Vila Joiosa C.F. van realitzar els corresponents canvis en la 2a part, per a d’aquesta forma premiar la participació en el joc del màxim de jugadors que han conformat la plantilla dels seus equips durant aquesta temporada.

Resum: Partit net de joc, sense entrades fortes, sense bregues, amb respecte al contrari per part dels dos equips, retornant la pilota en els serveis de banda quan corresponia a cada equip. Sense targetes, a excepció d’aqueixa reclamació d’un possible penal al final del partit en l’àrea del la Vila Joiosa, que motiva l’expulsió del capità del Sant Marcelino.  Experiència i experiència del la Vila Joiosa i joventut i ganes del Sant Marcelino

Per tant, la setmana pròxima 24/Juliol/2020 a les 20.30 H disputarà la Final el la Vila Joiosa C.F.