Cronica Comunitat Valenciana

Possibles efectes de la DANA a Castelló

Hay que recordar que se mantiene la preemergencia nivel naranja en todo el sur de la provincia

Cronica Comunidad Valenciana: Posibles efectos de la DANA en Castellón

El diputat provincial de Bombers, Abel Ibáñez, s’ha reunit aquest matí amb els responsables del Consorci Provincial per a analitzar les conseqüències del temporal i conéixer de primera mà l’operatiu desplegat per les comarques castellonenques.

Abel Ibáñez ha presidit així una reunió de coordinació en el centre provincial de coordinació del Consorci de Bombers, on s’ha pogut  supervisar l’operatiu de resposta enfront de possibles  incidències derivades de precipitacions associades a la DANA.

Cal recordar que es manté la preemergència nivell taronja en tot el sud de la província, tant l’interior com el litoral, per possibilitat de pluges de 40mm/h i/o 120 mm/12h. Les precipitacions, a més, poden anar acompanyades de tempesta. Per a les comarques del nord de la província de Castelló l’avís és groc, amb possibilitat de recollir 20mm/h i/o 60 mm/12h. L’alerta, de moment, està establida fins a la mitjanit de hui divendres. No obstant això, es recomana seguir la informació actualitzada de la Aemet (https://twitter.com/aemet_cvalencia) i del Consorci Provincial de Bombers (https://twitter.com/siab_castellon)