Cronica Comunitat Valenciana

L’escassa ambició del València CF ho deixa fora d’Europa

SEVILLA 1 VALENCIA 0

El València CF va dinamitar l’última oportunitat d’aconseguir els llocs europeus. La falta d’ambició i confiança en si mateixos han sigut el seu pitjor enemic. Un València desconegut que malgrat tot va estar correcte en defensa fins a encaixar el primer gol del Sevilla, però que ha recordat a l’equip vacil·lant de tota la temporada.

El València que iniciava la temporada com un dels grans favorits per a aquesta lliga,  ja va començar a l’any  amb mal peu,  amb la decisió del club de deixar fora de l’equip a l’entrenador Marcelino Toral, amb el qual es va aconseguir la Copa del Rei l’any passat. Un  gran premi després d’una sequera de 10 anys sense títols.  Amb la marxa de Marcelino van florir els fantasmes d’aquest València que va ser a poc a poc perdent aqueixa solidesa en defensa i l’atac fulgurant que li havia fet creditor del títol de copa. La confiança depositada en Celades, el nou entrenador, va ser un autèntic  despropòsit que va portar al club a cessar-lo abans d’acabar l’exercici lleuger.

Boro es feia càrrec de l’equip, com en anteriors ocasions, però el quadre blanc-i-negre ja no tenia la manxa que li va fer campió, ni  la força d’equip, només les individualitats han donat una mica de llum a un València gris i trist d’aquesta temporada.

El resultat del Sevilla, ha sigut just si s’ha de jutjar pel transcórrer de la trobada. Només en els minuts finals  es va veure una mica de lliurament per part de l’equip valencianista, però és molt poc bagatge per al que s’espera d’aquest València.

Esperem que l’any que ve, malgrat la garrotada econòmica que suposa quedar-se fora d’Europa es conforme un equip competitiu que no torne a fer somiar, encara que sincerament, mentre estiga Peter *Lin al capdavant, el veig bastant difícil.