Cronica Comunitat Valenciana

L’Ajuntament d’Alacant i la Diputació uneixen esforços en política d’infraestructures

L'Ajuntament d'Alacant i la Diputació uneixen esforços en política d'infraestructures

L’Ajuntament d’Alacant i la Diputació uneixen esforços en política d’infraestructures

La Diputació d’Alacant estudia propostes de col·laboració amb l’Ajuntament d’Alacant en l’àrea d’Infraestructures. El diputat responsable de l’àrea, Javier Gutiérrez, ha confirmat que “amb aquesta primera trobada que hui hem celebrat iniciem les converses per a poder portar a bon terme l’elaboració de nous projectes que contribuïsquen a modernitzar la ciutat”.

En la reunió mantinguda amb el regidor d’Urbanisme, Adrián Santos, s’ha oferit informació sobre el Pla d’obres i serveis que es posarà en marxa des de l’àrea d’Infraestructures per al període de 2020 a 2023 i dels Plans financerament sostenibles, als quals l’Ajuntament d’Alacant té intenció d’optar per a destinar les ajudes a posar en valor el front litoral en la zona de la Finca Adoc.

Javier Gutiérrez ha detallat que la intenció de la Diputació amb els plans que s’estan ultimant “és donar totes les facilitats als municipis perquè puguen planificar amb temps suficient aquest tipus de projectes amb certa visió estratègica”.

El diputat ha avançat a més que s’estan duent a terme trobades amb alcaldes i regidors de nombrosos municipis de la província d’Alacant que l’han sol·licitat per a escoltar les seues aportacions i suggeriments i les necessitats que plantegen per als pròxims anys.

S’han mantingut converses a més amb tots els grups amb representació en la Diputació d’Alacant “buscant sempre el màxim consens perquè tire avant un el Pla d’Obres nou pensat per a beneficiar als usuaris finals, que són els ajuntaments”.