Cronica Comunitat Valenciana

La reestructuració del València CF deixa fora al gran capitan, a Coquelin i a Ferrán

El València CF es troba en una situació econòmica incòmoda després del seu fracàs de jugar a Europa. Els ingressos que es deixaran de percebre ha obligat al club a restructurar la plantilla, facilitant l’eixida de jugadors, sobretot d’aquells amb fitxes més altes com a Parell o Coquelin que ja han sigut presentat com a jugadors del Villareal i de Ferran que ha decidit marxar al Manchester City.  La xifra que es remena pel seu traspàs oscil·la entre 30 i 40 milions d’euros que se sumaran als 13 dels dos jugadors anteriors.

El President Anil Murthy aquesta disposat a donar més protagonisme a una pedrera que nodrirà importantment al primer equip. El nou comandant de l’equip el navarrés Javi Gracia serà l’encarregat d’aquest nou puzle que intenta abaratir els costos del club, amb la vista posada en les obres del nou Mestalla, estimats en uns 150 milions d’euros i coordinar un equip amb experiència de jugadors de gran experiència amb canteranos.

Els problemes del València li ha obligat a oferir pagarés als seus propis jugadors, els quals no han reaccionat massa bé a aquesta nova forma de liquidació. Però el València ha de quadrar els seus comptes a tenor de no jugar a Europa i el minvament d’ingressos publicitaris i televisius. A més la presència del Covid fa insegura la trajectòria financera del València CF.

Foto del diari AS