Cronica Comunitat Valenciana

José Luis Pérez Pont, presenta la programació OUT de Russafa Escènica

– Centre del Carme. Carrer del Museu, 2. València

El festival de tardor Russafa Escènica presenta la programació de ‘Russafa OUT’ dins de la seua desena edició, que tindrà com a lema ‘Desitjos’, i se celebrarà del 24 de setembre al 4 d’octubre.

El director del Centre del Carme, José Luis Pérez Pont, assisteix a la presentació acompanyat pel director artístic de Russafa Escènica, Jerónimo Cornelles, i el director de producció de Russafa Escènica, Dídac Doménech.

A la presentació assisteixen, a més, Antonio Ariño, vicerector de Cultura i Esport de la Universitat de València; Gemma Flors, directora de la Universitat Popular de València; Lorena Palau, directora d’Espai Rambleta; Pedro Giménez, director de la Sala OFF; Miguel Ángel Cantero, programador del Teatre Cercle; Jacobo Pallarés i Maribel Baiona, codirectors de l’Espai Inestable i Álvaro Oltra, director de la SGAE Comunitat Valenciana i Murcia.

‘Russafa OUT’ és una aposta per la innovació, l’experimentació de nous llenguatges escènics i l’obertura i modernització del festival. Russafa Escènica torna a eixir del barri de Ruzafa per a envair sales, espais i carrers de la ciutat de València.

– 11.00 hores

– Centre del Carme. Carrer del Museu, 2. València