Cronica Comunitat Valenciana

Festes a la Patacona

Festes a la Patacona

Festes a la Patacona

El pròxim dia 20 de setembre arranquen les festes de la Platja de la Patacona (València) amb una programació diversa que començarà amb la celebració del Word Paella Day i el repte de Paco Brocal 15×15+1 en l’Aparcament singular, amb una pella de 100 racions els ingressos derivats de les quals de l’adquisició de tiquets tindrà una fi solidària a benefici de “Gal·la Abraçades” L’hora de la paella serà a les 15.45A les 20.00 h. Concert gratuït a la Casa de la Mar. Organitzat pel Club Mediterranenan Surf.

Programació per al dissabte 21 : dia de la mobilitat chufera
Passeig amb bici. Dia sense cotxes.
10:30h. Eixida 1: des d’Edifici Singular.
11:00h. Eixida 2: des de Passeig Aragó.
12:00h. Arribada: Edifici Singular.
12.00 h. Inflables infantils. Organitzat per l’Ajuntament.
14.00 h. Menjar popular. La Falla Patacona col·labora elaborant 200 racions de paella. (El tiquet es podrà aconseguir el mateix dia en l’edifici Singular).
17.30 h. a 20.00 h. Circuit gegant inflable de Balanz Bike . Organitzat per l’Ajuntament.
18.00 h. Exhibició de Kangoo. Organitzat per l’Ajuntament.
19.00 h. Concurs de disfresses i discomóvil infantil. Organitzat per l’associació Cultural Patacona. Hi haurà un trofeu per als tres millors disfresses.
21.00 h. Sopar de sobaquillo.
21.00 h. IV Certamen del concurs de rebosteria. Organitzat per l’associació Cultural Patacona. Hi haurà un trofeu per als tres millors. (Tot aquell que elabore unes postres podrà participar donant una porció, la qual se li atorgarà un número per a la seua posterior valoració pel jurat).
23.30 h. Orquestra.
Programació diumenge 22. jornada de portes obertes de la Casa del Mar
Jornada de portes obertes de la Casa de la Mar.
Carrera solidària. Organitzat per l’associació de veïns platja Patacona-Camí de Vera. (Hi haurà un detall per als i les participants).
10.00 h. Inscripcions: Es realitzaran diverses carreres dividides en categories segons l’edat.
11.00 h. Carreras.
12.30 h. Jocs d’aigua en l’arena. Organitzat pel Club de Natació Patacona.
Activitats de skate. Organitzat pel Club Mediterranenan Surf.
Exhibició de parkour. Organitzat pel Club La Roda.
18.00 h. Berenar saludable. Organitzat per l’Associació Valenciana d’Afectats de la Síndrome de Fatiga Crònica, Fibromiàlgia i Sensibilitat Química Múltiple, Avasfasem.
18.30 h. Taller de pintura amb verdures. Organitzat per l’Associació Valenciana d’Afectats de la Síndrome de Fatiga Crònica, Fibromiàlgia i Sensibilitat Química Múltiple, Avasfasem.
19.00 h. Activitats de skate i patins. Organitzat pels clubs Mediterranean Surf i La Roda.
20.00 h. Concert gratuït a la Casa de la Mar. Organitzat pel Club Mediterranenan Surf. Lugar: Avenida Vicente Blasco Ibáñez novel·lista, 4.