Cronica Comunitat Valenciana

Esport destina 400.000 euros a esportistes valencians pels seus resultats internacionals

Deportes destina 400.000 euros a deportistas valencianos por sus resultados internacionales

Un total de 131 esportistes de 38 disciplines diferents han sigut beneficiaris d’aquesta convocatòria que premia els èxits esportius durant el 2019
– Aquestes ajudes donen suport als esportistes en el seu camí cap als Jocs Olímpics, Jocs Paralímpics i campionats del món i d’Europa

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport destina un total de 400.000 euros en ajudes a esportistes valencians per la classificació i preparació de campionats del món i d’Europa durant 2019, així com els Jocs Olímpics i Paralímpics de Tòquio 2020.

En total, 131 esportistes valencians han sigut beneficiaris d’aquesta convocatòria amb ajudes econòmiques individuals que oscil·len entre els 2.500 euros i els 7.000 euros, segons els resultats esportius de cadascun. Concretament, les ajudes van destinades a esportistes de 38 disciplines diferents, entre les quals destaca la pilota valenciana amb 19 pilotaris amb ajudes pels seus èxits esportius.

El director general d’Esport, Josep Miquel Moya, ha destacat que “aquesta línia d’ajudes anual és de nova creació des de la passada legislatura, ja que volem premiar els esportistes valencians en el seu camí de competicions. A més hem augmentat les ajudes respecte a l’any passat i passem dels 350.000 als 400.000 euros; per tant, tenim més esportistes beneficiaris, passem de 103 a 131”.

Per tercer any consecutiu, Esport de la Generalitat llança aquestes ajudes, amb un import considerablement superior al dels anys anteriors, i arriba a més esports diferents. En l’enllaç següent es pot consular la resolució del DOGV amb la llista dels 131 esportistes valencians beneficiaris l’any 2019. consultar ací.

fuente:Generalitat valenciana