Cronica Comunitat Valenciana

El València assalta Stamford Bridge en el seu primer partit de Champions

El València assalta Stamford *Bridge en el seu primer partit de Champions

No era fàcil després d’aquesta setmana anímica del València en la qual l’entrenador ha eixit quasi per la porta de darrere i la derrota davant el Barcelona per 5-2 al Camp Nou, arribar a districte de Hammersmith i Fulham, a Londres, Anglaterra i eixir del camp del Chelsee amb els tres punts.

El coratge d’un València que encara que no ha volgut parlar en els mitjans si  ho ha fet hui  en el camp, amb una defensa molt ben estructurada, que no ha deixat espais al rival i s’ha servit per a mantindre’s viu en el partit. Un partit per cert molt igualat en el qual el rival ha tingut fins a tres oportunitats de gol, dos d’elles ha salvat Jasper  Cillessen en el seu pal izquiero i l’altra l’ha desaprofitada Ros Barkley en llançar un penal al travesser.

L’únic tir del València entre els tres pals  ha provocat el gol, una passada d’estratègia de Dani Parejo perquè Rodrigo entrant des de darrere enviara la pilota a la xarxa en el minut 75. Després tocaria patir però el resultat es mantindria inalterable col·locant al València amb els seus primers 3 punts en el grup H en aquesta fase de la Champions League. La pròxima trobada de el València en la Champions League serà el 2 d’octubre a Mestalla. L’equip che rep el Ajax.

Equips del grup H:

Ajax (3 punts)

València (3 punts)

Lilla (0 punts)

Chelsse (0 punts)