Cronica Comunitat Valenciana

El Llevant s’enfronta al Reial Madrid en el Bernabeu

El levante se enfrenta al Real Madrid en el Bernabeu

Partit: 14 septiembre a las 13:00 horas

El Llevant afronta el partit contra el Reial Madrid en un bon moment, amb sis punts en el seu caseller i amb molt bones sensacions de joc, l’equip granota vol donar un colp d’efecte igual que el va fer la temporada passada. Un partit que exigirà estar al 120%, però l’aspecte anímic de la plantilla és bo i el Madrid no ha trobat encara el joc que espera el seu tècnic, però clar el Madrid és el Madrid i en qualsevol acció, encara que no jugue bé pot decantar el partit al seu favor.

El Llevant O.Sr. va viatjar ahir a la capital madrilenya conscient que aquest és un dels reptes més importants de la temporada. Una victòria donaria ales a aquesta nova plantilla i li permetria estar en els llocs de dalt. L’entrenador Paco López té confiança en la gesta, després de veure les millores en defensa demostrades davant el Valladolid i entrenades aprofitant l’aturada de lliga a causa dels partits de l’absoluta.

Amb tres centrals i dos laterals espera frenar les incursions de l’equip blanc que no comptarà d’inici amb Hazar, que ve d’una lesió ni amb Bele que no podrà jugar per expulsió del partit anterior. Una altra baixa important del Madrid és Modric. El Llevant intentarà pressionar a dalt perquè el Madrid no puga desplegar el seu joc i aprofitarà la velocitat dels seus davanters per a intentar decantar el resultat al seu favor.

A les tretze hores comença el duel en el Bernabeu.