Cronica Comunitat Valenciana

Alacant promou ajudes per als pilots d’automobilisme

Alacant promou ajudes per als pilots d'automobilisme

Alacant promou ajudes per als pilots d’automobilisme

La província d’Alacant s’ha consolidat com un de les destinacions de referència en el món de l’automobilisme, una qualitat avalada pel gran nombre de pilots, esdeveniments i afeccionats al món del motor que existeixen en el territori.
Conscients d’aquest potencial, la Diputació d’Alacant ha creat per primera vegada enguany una línia d’ajudes dotada amb 50.000 euros per a col·laborar amb els pilots d’automobilisme -velocitat i rallye- i karting de la província en les despeses que la seua preparació esportiva i competitiva els exigeix. El BOP ja ha publicat les bases d’aquesta convocatòria, el termini de la qual de presentació de sol·licituds està obert fins al 14 d’octubre.
Ajudes Equipament Esportiu

El Butlletí Oficial també ha publicat recentment la resolució del pla d’ajudes per a l’adquisició d’equipament i material esportiu. Un total de 68 municipis alacantins de menys de 5.000 habitants es beneficiaran enguany d’aquest programa, que compta amb una inversió provincial de 200.000 euros i que anirà destinat a l’adquisició de canastres, porteries, cintes de córrer, bancs de vestuari, taules de pingpong, mancuernas, bicicletes de ciclisme de sala o desfibril·ladors, entre altres objectes.
Les localitats que obtindran subvenció a la comarca de L’Alacantí són Agost, Aigües, Busot i La Torre de les Maçanes, mentre que en la zona del Vinalopó es troben l’Alguenya, Beneixama, Biar, El Camp de Mirra, la Canyada, el Fondó de les Neus, el Fondó dels Frares, la Romana i Salines. A més, a la Vega Baixa rebran ajudes Algorfa, Benferri, Benijòfar, Daia Nueva, Daia Vieja, Formentera del Segura, la Granja de Rocamora, Xacarella, Los Montesinos, Rafal i San Isidro.
A la Marina Alta i la Marina Baixa, el repartiment de subvencions per a l’adquisició d’equipament i material esportiu arribarà a L’Atzúbia, Alcanalí, Beniarbeig, Benifato, Benigembla, Benimeli, El Poble Nou de Benitatxell, Bolulla, Castell de Castells, Els Poblets, Llíber, Murla, Orba, Orxeta, Parcent, Polop, El Ràfol d’Almúnia, Relleu, Sanet i els Negrals, Sella, Senija, Tàrbena, la Vall de Gallinera, La Vall de Laguar, El Verger, Xaló i les entitats locals menors de la Xara i Jesús Pobre.
Finalment, els ajuntaments de L’Alcoià-El Comtat que estan inclosos en aquest programa són Agres, Alfafara, Almudaina, L’Alqueria d’Asnar, Alcoleja, Balones, Beniarrés, Benifallim, Benillup, Benimassot, Fageca, Gorga, L’Orxa, Plans, Quatretondeta i Tibi.