Cronica Comunitat Valenciana

Ajudes d’un milió de eruos per a posicionar l’esport a Castelló

La Diputació de Castelló ha resolt aquesta setmana la convocatòria d’ajudes dirigides a clubs esportius de la província amb projecció nacional i internacional per un muntant pròxim al milió d’euros. La diputada d’Esports, Tania Baños, ha informat que després de valorar les sol·licituds s’ha acordat subvencionar a 30 entitats castellonenques per a millorar la qualitat i la difusió de les activitats amb les quals promouen Castelló com com a terra on l’esport es viu i es practica amb intensitat.

Baños ha assegurat que “amb aquesta línia de subvencions hem volgut comptar amb els equips amb més projecció de Castelló per a reforçar la imatge i la reputació de la nostra província com a terra d’acolliment d’esdeveniments que ultrapassen les nostres fronteres”.

Entre les agrupacions esportives beneficiàries de l’ajuda es troben clubs de la talla del Platges de Castelló, Amics del Bàsquet de Castelló, el Peníscola de futbol sala i la l’Illa-Grau de voleibol. La diputada d’Esports ha felicitat a tots i cadascun dels adjudicataris pel seu paper dins del món esportiu castellonenc i per ser transmissors dels millors valors d’aquesta província.

Ara, les entitats beneficiàries tindran fins al 24 de juliol per a justificar les despeses que s’hagen realitzat en el primer semestre de l’any, mentre que aquelles que tinguen lloc al llarg dels últims sis mesos de 2020 s’hauran de presentar com a data límit el 18 de desembre.