Comunitat Valenciana
Cultura.

Inauguració de la Fira Destaca de la Vall d’Uixó

inauguració de la Fira Destaca de la Vall d'Uixó

Inauguració de la Fira Destaca de la Vall d’Uixó

Demà dijous 19, Lloc: Nules

9.00 h. El president de la Diputació de Castelló, José Martí, participa en la inauguració de la Fira Destaca de la Vall d’Uixó, acte que comptarà amb la presència del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig; l’alcaldessa de la Vall d’Uixó i diputada provincial Tania Baños; la rectora de la Universitat Jaume I de Castelló, Eva Alcón; el secretari autonòmic d’Ocupació de la Generalitat, Enric Nomdedéu,i el president de la Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovació, José Benlloch, entre altres autoritats.

Lloc: Auditori Leopoldo Peñarroja

11.00 h.  El diputat provincial de Desenvolupament Rural, Santi Pérez, lliurament els premis deI Concurs Receptes Gastronòmiques nutricionalment saludables amb productes de Castelló Ruta del Sabor.

Lloc: Saló de Recepcions de la Diputació de Castelló

12.00 h. El president de la Diputació de Castelló, José Martí, assisteix al lliurament de premis de Ciutat de la Ciència i Innovació 2018, acte que estarà presidit pel ministre en funcions de Ciència, Innovació i Universitats, Pedro Duque.

Lloc: Auditori i Palacio de Congressos de Castelló

13.00 h. Junta de Portaveus.

Lloc: Diputació de Castelló

19.30 h. El president de la Diputació de Castelló, José Martí, assisteix a l’acte de celebració del desé aniversari de la implantació de la recepta electrònica a la província que celebra el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Castelló. El president participa al costat del president del Col·legi de Farmaceúticos de Castelló, Sergio Marco, i el director general de Farmàcia i Productes Sanitaris de la Generalitat Valenciana, José Manuel Ventura.

Lloc: Auditori i Palacio de Congressos de Castelló.

19.30 h. Tania Baños, diputada provincial de Memòria Històrica, assisteix a la inauguració de l’exposició “Entre el silenci i la terra”, de Eloy Ariza, membre de l’equip ArqueoAntro, mostra  centrada en els treballs d’exhumació de víctimes del franquisme en els cementeris de Castelló i Paterna.

Lloc: Edifici Menador de Castelló.

19.30 h. La vicepresidenta de la Diputació de Castelló, Patrícia Porta, assisteix a Vila-real al XII Aniversari adComunica i Premis de Comunicació Rafael López Lita

Lloc: Centre de Convencions ‘El Vaig moldre del Termet’ de Vila-real.

20.00 h. El diputat de Desenvolupament Rural, Santi Pérez, assisteix a la inauguració de la LXXIII Fira de Ramaderia i Maquinària Agrícola de Nules.

Related posts

Premis de les Arts Escèniques Valencianes 2019

ansepu

Teresa de Lauretis porta la seua teoria sobre ‘el cos i el sexual’ a l’IVAM

ansepu

Bolomor es reivindica com a tresor prehistòric europeu en el 30 aniversari de les excavacions

ansepu

Leave a Comment