El dijous dia 12 es va inaugurar en la Galeria Alba Cabrera l’exposició  “VIDA” d’Eva Armisén, una obra que fa al·lusió a la felicitat del quotidià, de l’oníric i de les nostres relacions personals. Amb aquesta Obra, Eva mostra una introspecció a la xiqueta que jau en ella, encoratjant-nos al fet que fem el mateix.  L’Obra està plena de colorit, d’alegria, mostrant uns personals feliços i somrients que atrapen en la primera mirada. Una exposició per a gaudir-la, per a alegrar els nostres sentits emocionant-nos. Presenta l’estat anímic dels seus personatges amb una gran esplendor gràcies als seus vius colors, donant llum a l’espai expositiu i convidant-nos a submergir-nos en el seu món de fantasia.

Exposició de "Vida" d'Eva Armisén en la Galeria Alba Cabrera

Eva, encara que saragossana, va haver de traslladar-se per a estudiar Belles arts, a la Universitat de Barcelona, encara que després completaria la seua formació en la Rietveld Akademie de Amsterdan. La seua obra, predominantment pintura i gravat ha donat la volta al món en centenars d’exposicions i fires internacionals. També ha col·laborat en nombroses campanyes publicitàries i editorials:   Coca-Cola, L’illa Diagonal de Barcelona, Nike, el Festival de Pallasses d’Andorra, TV3, El Terrat, Kukusumuxu o Planeta. És coautora al costat de Marc Parrot dels llibres Què m’està passant? i Tots a menjar editats per Mondadori a Espanya i Veneçuela.

Exposició de "Vida" d'Eva Armisén en la Galeria Alba Cabrera

La seua obra es pot trobar a la Biblioteca Nacional de Madrid, el Museu de la Ciutat de Lisboa, la Fundació Pilar i Joan Miró de Palma, la Fundació grup Kolon, a Corea del Sud, i en col·leccions particulars d’Espanya, Portugal, Anglaterra, els Estats Units, Corea, Singapur, el Japó i Taiwan.

L’exposició d’Eva en la Galeria d’art Alba Cabrera, romandrà a la disposició del públic durant diverses setmanes. És una magnífica oportunitat de contemplar l’obra d’aquesta saragossana que maneja admirablement bé els seus personatges femenins per a contar històries que porta molt endins.

La Galeria es troba al carrer  Joaquín Costa número 4 de València.