Comunitat Valenciana
Esports

El València Club de Futbol destitueix a Marcelino Toral

Un pitxer d’aigua freda la notícia de la destitució de l’entrenador del València que ha fet possible amb el seu treball el retorn d’una plantilla que caminava sense rumb i sense alegria per la lliga més competitiva del món. Campions de la Copa del Rei després d’una sequera de més de deu anys sense títols i un dels equips més forts del moment de la pròxima edició de la Champions League perden de nou la brúixola que els ha orientats durant aquestes dues últimes temporades
No sabem els motius que han portat a aquesta decisió, després de la trobada a Singapur de Peter Lim, màxim accionista del club i el president Anil Murthy, però estem segurs que no ha sigut la més encertada per al club dels nostres amors. Sens dubte les necessitats de fitxatges de l’entrenador han confrontat de manera insalvable amb els projectes de Lim, però és necessari armar bé un equip que es troba en les dues competicions més fortes del món.
A només tres dies d’un partit davant el Barcelona, deixa el seu lloc a Albert Celades, un tècnic que encara que ha preparat durant uns quatre anys a la sub-21, no té experiència en primera divisió. Esperem que el nou substitut complisca els objectius fixats en el club i no tornem a ser un equip sense rumb.
Alber Celades es va formar en la Masia i va estar en la “cinquena del mini” jugant en el primer equip del Barcelona al costat del xicotet buda, Iván de la Penya i Roger García.
La controvertides decisions de Peter Lim, recorden la decisió de la seua aposta per Gari Neville el pitjor entrenador del València, que sense experiència com a entrenador i per la pura amistat amb el maximo mandatari va decidir entrenar a un dels equips més potents de la lliga, però ho porte a un profund forat del qual tarde anys a eixir.
Desitgem el millor per al nostre València i també agrair a Marcelino Toral l’esforç i dedicació que ens ha portat de nou a ocupar el lloc que ens correspon per història en la lliga i a ser un equip tremendament respectat pel rival.

Related posts

Obertes les inscripcions per al Penyagolosa Trails HG

ansepu

Ajudes de 300.000 euros la dotació del Pla d’Ajudes a Esportistes d’Elit

ansepu

La Diputació presenta la XXXVII Volta Ciclista a Castelló

ansepu

Leave a Comment