Comunitat Valenciana
Turisme

Castelló Ruta de Sabor estarà present en Gastrònoma

Castelló Ruta de Sabor estarà present en Gastrònoma

Castelló Ruta de Sabor estarà present en Gastrònoma

Un total de 28 productors agrupats sota la denominació de Castelló Ruta de Sabor ocuparan un espai central i preeminent en la quarta edició de Gastrònoma, la fira gastronòmica del Mediterrani que se celebrarà en Fira València els dies 10, 11 i 12 de novembre. Així s’ha concretat en el transcurs de la reunió que han mantingut la diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, i el diputat provincial de Desenvolupament Rural, Santi Pérez, amb el director Gastrònoma, Alejandro Roda. La Diputació de Castelló inverteix 28.050 euros en aquest certamen, del qual és un dels principals patrocinadors al costat de la Diputació de València i Turisme Comunitat Valenciana.

Virgina Martí ha assenyalat que es tracta d’una inversió necessària “perquè en aquesta mostra s’exposen els millors productes de la Comunitat Valenciana i d’altres punts d’Espanya”. Segons Martí, “sense el suport de la Diputació molts dels nostres productors no podrien tindre presència en la fira perquè no podrien fer front al cost de l’estand”.

La diputada està convençuda que “Gastrònoma és una fira en la qual cal estar perquè el turisme gastronòmic cada vegada és més determinant, i perquè en aquest camp, per la qualitat dels nostres productes, la província de Castelló pot competir amb plenes garanties d’èxit”. A més, “es dona la circumstància que la nostra província és l’única que acudeix amb marca pròpia a aquest esdeveniment promocional”. Els 28 productors que s’agruparan sota la marca Castelló Ruta de Sabor ocuparan l’estand de la Diputació de Castelló.

Gastrònoma és un fòrum obert en el qual es donen cita grans cuiners fabricants, distribuïdors, xicotets comerciants i artesans, que en l’edició de 2018 va registrar més de 17.000 visites. En la de 2019, que s’espera que siga la millor de la història, disposarà d’un 30% més d’espai per a prestar la millor atenció possible a un públic que cada vegada és més professional. El nombre total d’estands serà de 300.

Related posts

Rehabilitació del Castell de Xivert

ansepu

Cultura reconeix la col·lecció museogràfica del vidre de l’Olleria

ansepu

Augmenta la despesa turística dels visitants estrangers

ansepu

Leave a Comment