Comunitat Valenciana
Esports

Ajudes de 300.000 euros la dotació del Pla d’Ajudes a Esportistes d’Elit

Una temporada més, la Diputació d’Alacant impulsa el seu Programa d’Ajudes a Esportistes d’Elit. La Junta de Govern ha donat aquest matí el vistiplau a les bases d’aquesta important convocatòria que torna a incrementar la seua dotació econòmica en 50.000 euros, fins a arribar als 300.000 euros.
El diputat d’Esports, Juanjo Castelló, ha explicat que “en els últims anys, la institució provincial ha augmentat un 200% la quantia econòmica d’aquest pla amb el qual pretenem col·laborar amb els nostres esportistes en les despeses que la seua formació i preparació els exigeix”.
Aquestes beques acadèmic-esportives s’atorgaran en funció del nivell del sol·licitant, de la modalitat que practica i dels resultats esportius obtinguts en 2018. El termini de presentació de sol·licituds començarà un dia després de la publicació de les bases en el Butlletí Oficial de la Província i serà de quinze dies naturals.
Entre els requisits per a optar a aquestes ajudes es demana als sol·licitants ser naturals de la província d’Alacant o residir en ella, almenys des de fa tres anys, estar considerats esportistes d’elit de la Comunitat Valenciana, estar en possessió de la llicència federativa en vigor i no trobar-se inclosos en el Programa d’Ajudes a Esportistes Olímpics (ADO).
El curs passat, la institució provincial va concedir un total de 973 beques a esportistes d’elit alacantins entre els quals destaquen els atletes Daniel Andújar i Jorge Ureña, la jugadora de vóley platja Paula Soria, la judoka María Isabel Puche, el futbolista amb discapacitat visual José Luis Giera, els pilotaris José Antonio Martínez Asensi i Sacha Kruithof, la nadadora Rocío González-Espresati o el ciclista Julio Alberto Amores

Related posts

La Gran Fondo Mediterranean Epic estima 1.500 participantes

ansepu

La Diputació presenta la XXXVII Volta Ciclista a Castelló

ansepu

Esport destina 400.000 euros a esportistes valencians pels seus resultats internacionals

ansepu

Leave a Comment