Comunitat Valenciana
Igualtat

9.500 euros per a programes d’intervenció social i educativa per a l’Associació Gitana

9.500 euros per a programes d'intervenció social i educativa per a l'Associació Gitana

aquestes ajudes serviran per a una major integració del poble gitano

La vicepresidenta de la Diputació, Patrícia Porta, ha rebut a una representació de l’Associació Gitana de Castelló, encapçalada pel seu president, Francisco Requena. En la trobada també ha participat el regidor de Serveis Socials de l’Ajuntament de Castelló, José Luis López, perquè com ha explicat la mateixa vicepresidenta “la millor política social és la que s’aplica de forma coordinada entre les diferents administracions”.

En l’actualitat està en vigor un conveni de col·laboració entre la Diputació i l’Associació Gitana que ascendeix a 9.500 euros, amb el qual se sufraga un programa d’intervenció social i educativa, accions de foment de l’autonomia personal, programes preventius orientats a la tercera edat i una escola d’estiu.

La vicepresidenta Porta ha animat als responsables de l’associació a continuar treballant en la mateixa línia que fins ara “perquè cada vegada estiga més a prop el gran objectiu final de fer realitat la igualtat social al 100%”. Un assoliment “per a la consecució del qual la formació educativa resulta fonamental”.

Related posts

Igualtat adapta la Renda Valenciana d’Inclusió per a fer-la compatible amb l’Ingrés Mínim Vital

ansepu

Durant la pandèmia s’ha incrementat en un 15% els casos de violència de gènere

ansepu

La Diputació de Castelló col·labora per a fomentar la inserció soci-laboral de les dones rurals majors de 45 anys

ansepu

Leave a Comment